Page 1 Page 1 Page: search for: Page 3 Page 16
Baumeister
Ing. Otto Handle
üzletvezető-üzlettárs
inndata Datentechnik GmbH
Az értékesítés egyben szolgáltatás. A vevők elvárásai nemcsak a topminőségű, legkedvezőbb árú termékek kínálatára korlátozódnak.

Különösen a termékek és a feldolgozó ipari üzemek tervezői és értékesítési partnerei várják el Öntől, hogy amennyire csak lehet, támogassa őket.

A programalkalmazások részletes szakinformációval való támogatásához, valamint az áruválasztékról szóló eladási információknak a viszonteladókon keresztüli közreadásához, nélkülözhetetlenek a hiánytalan termék- és árucikkadatok.

Számítóközpontunk szolgáltatásai jelentősen megkönnyítik Önnek, hogy fontos információkat teljeskörűen elérhetővé tehessen, valamint hogy költségkímélő módon összekapcsolhassa azokat kiváló minőségű értékesítési eszközökkel a médiás körökben.

Ezúttal szeretnénk Önnek szolgáltatásaink körét bemutatni, és örömmel vennénk, ha lehetőségünk nyílik a személyes tájékoztatásra.

www.euroEpites.hu
Értékesítés-orientált információs fórum –központi adattartás
összes partnerünknek
Csoportunknak, valamint az inndata Datentechnik GmbH mindkét számítóközpontjának az elsődleges célja:

Az értékesítési feladatokat a lehető legjobb módon irányítani, valamint támogatni a multimediális adatfeldolgozás és adatátvitel minden formáját az értékesítési folyamatok keretén belül.

A következő oldalakon szeretnénk Önnek bemutatni azon szolgáltatások széles körét, melyek lehetővé teszik, hogy az értékesítés összes fázisában élhessen a költségmegtakarítás előnyeivel.
Adatbiztonság és hatékonyság
Adatai nagy értéket képviselnek. Kárba veszett adatok magas költségeket vonnak maguk után, az adatokkal való visszaélés adott esetben óriási hátrányokkal járhat a vállalata számára.

Az inndata cég évente sokat invesztál abba, hogy értékes adatait védje a visszaélés veszélyétől, a jogtalan hozzáféréstől, és hogy megakadályozza az adatai megsérülését vagy az adatvesztést.

A magától értetődő biztonsági intézkedések – mint például RAID-rendszerek, tűzvédelmi- és klímaberendezések – mellett, redundáns az összes aktív- és biztonsági rendszerünk, egészen a legkisebb csatlakozásig és kábelezésig. Emellett gondoskodtunk arról, hogy katasztrófahelyzetben elegendő kapacitásunk legyen egy második telephelyen a a szolgáltatásaink lehető leggyorsabb, újbóli üzembehelyezésére.
Az összes szolgáltatás alapja a nyílt ipari adatállomány, valamint az Ausztriában és a környező országokban használatos központi építőanyagipari termék- és árucikkadatbank.

A központi adattartás megkönnyíti az összes további eljárást, akár az eladási médiák előállításáról és folyamatos gondozásáról, akár a patrnereink üzemen belüli eljárásairól legyen is szó.

Ha egy központi helyen változik egy termékinformáció vagy egy áruadatfájl, a változtatás automatikusan átkerül az összes többi csatolt rendszerbe.

Ögy a lehető legnagyobb mértékben el lehet kerülni az elavult vagy hibás adatok előfordulását a programalkalmazásoknál .

Széleskörű médiakínálat
Szolgáltatásainkkal segítünk Önnek abban, hogy bármely kívánt médiatípust elérhetővé tegyen partnerei és vevői számára. Ezek magukban foglalják a nyomtatott katalógusoktól a CD-ken, DVD-ken, internet-oldalakon, online megrendelési rendszereken és törzsadat-karbantartáson keresztül egészen a megrendeléseknek és számláknak az Öntől a vevőkhöz vagy szállítókhoz való direkt, elektronikus továbbítását.
Partner egyesületek: