Page 1 Page 8 Page: search for: Page 10 Page 16
Határtalan kreativitás
Az inndata iContent az Ön rugalmas és könnyen használható segédeszköze, hogy programozói ismeretek nélkül is elkészíthessen és kezelhessen kis, közepes, valamint különösen terjedelmes weboldalakat. Az iContent teljesítőképessége jóval nagyobb, mint sok bonyolult rendszeréé, és egész egyszerűen, minden további szoftver nélkül alkalmazhatja a saját browser-én keresztül.

Az iContent a legaktuálisabb, rendelkezésre álló Internet-alapú szerver-technológiákon alapul, és természetesen támogatja Önt abban is, ha a honlapját különlegesebb módon szeretné kialakítani.

Semmi nem szab határt a kreativitásának, vagy a weboldala terjedelmének.
minden elképzelhető funkció
Már rövid idő elteltével ugyanolyan könnyedén és biztosan eligazodik majd a Content Management System áttekinthető kezelési felületén, mint ahogy ahhoz az Ön által eddig ismert szövegkezelői programnál már hozzászokott.
Az osztrák Hagebau csoport vállalati tartalom-menedzsmentje
Programozás nélkül
iContent minden tekintetben kielégíti az igényeit. Ehhez azonban nincs szüksége az iContent időigényes tanulmányozására. A rendszer egy áttekinthető felhasználói felületen mutatja be szolgáltatásainak számtalan lehetőségeit.

Tapasztalja meg Ön is, milyen gyorsan bővül majd a weboldala, mivel nem lesz rászorulva minden egyes változtatásnál egy honlap-programozó segítségére.

A tartalom bővítése könnyedén megvalósítható, hasonlóan a szöveg-szerkesztőhöz. A szerkezeti változtatásokat csak itt tudja programozás nélkül, menüirányítással végrehajtani.

Tetszőleges számú és témájú Template-et hozhat létre különféle színben és formában - egyszerű kattintással, és anélkül hogy csak egy sor programkódra is szükség lenne.
Az E-mail-űrlapjait vagy a webáruházát ugyanolyan kényelmesen alakíthatja ki, mint ahogy egy sorozatlevelet készítene.

A menüfelépítést, a felhasználói jogokat és az egész hierarchikus tartalomjegyzéket egy áttekinthető fastruktúrában igazgathatja közvetlenül a saját Internet-Browserében.

Természetesen a Hotline-segélyszolgálatunk is a rendelkezésére áll. De nem lesz rá szüksége!
eCommerce és multimédia
Az iContent e-Commerce moduljával először áll rendelkezésére egy olyan online vásárlói rendszer, mely bármilyen, tetszés szerinti árugazdálkodási rendszerrel kompatibilis, és emellett korlátlanul alkalmazkodik az Ön optikai igényeihez.