Page 1 Page 10 Page: search for: Page 12 Page 16
Átfogó vevőtájékoztatás
A felhasználó - a saját rendszerének és egyéb adatforrásoknak, valamint a nyílt ipari adatállománynak az integrálásával - könnyedén le tud hívni az egyedi vevői kondíciók mellett még egy sor értékes plusz információt is:

- raktári állomány, rendelkezésreállás
- termékinformációk és képek
- saját megrendelések státusza
- számítógépes árlista

A rendszer ezenfelül úgy van kialakítva, hogy az összes meglévő adatforrást felhasználja, azért hogy minimális karbantartási munkaráfordítás mellett is átfogó információs kínálatot tegyen lehetővé.
Kompatibilis az Ön árugazdálkodási rendszerével

Az iContent.commerce egész biztosan kompatibilis az árugazdálkodási rendszerével, mivel egy teljesen nyílt illesztőfelülettel rendelkezik. Ezáltal bármely számítógépes rendszert fel lehet használni idegen adatforrásként.

Mindegy, hogy az árugazdálkodási rendszere Messaging-Protokoll, FTP, ODBC, XML-Webservices vagy egyéb más illesztőfelületet támogat, az iContent.commerce akor is tud az Ön adatival dolgozni.
Az árlisták szabad Layout-kialakítása
Az árlistáit bármely tetszés szerinti formában megjelentetheti. A vevő saját igényeinek megfelelően állíthatja be mind a felosztást, mind pedig a megjelenített adatállományt (pl. kondíciókkal együtt vagy anélkül).
Eredményes eCommerce az építőanyagiparban - www.dachundwand.at
Folyamatos eljárások
Az iContent.commerce teljesen integrálódik az Ön számítógépes rendszerébe, és kívánság szerint a vevőinek a rendszerébe is.

Az ipari árucikk-törzsadatait töltse le direkt a honlapjáról a saját számítógépes rendszerébe.

Jelentesse meg az online-rendszerben a vevői számára a saját kalkulált kondíciós listáját, valamint a raktári állományát és a rendelkezésreállást. Ezenkívül bocsásson vevői rendelkezésére többféle, igény szerinti árlistát, melyet a kívánt formátumban tölthetnek le:

- Excel
- Datanorm
- PRICAT
- CSV
- XML
- bmeCat
Az online-rendszerbe beérkező vevői igényléseket és megrendeléseket természetesen közvetlenül bejátszhatja a saját számítógépes rendszerébe. Ögy minimálisra csökkentheti az ügyintézési munkákat, ugyanakkor gyors és professzionális vevőkiszolgálást nyújthat.

Az illetékes ügyintézője természetesen tájékoztatást fog kapni e-mail formájában, valamint a rendszerben megjelentethető az ügyintézés aktuális státusza, előrehaladása .

Közvetlenül a vevői számítógépes
rendszeréből beérkező megrendelések

iContent.commerce minden irányban rendelkezik illesztőfelülettel. Ez lehetővé teszi Önnek, hogy a vevőmegrendeléseit közvetlenül a meghatározott vevő számítógépes rendszeréből - pl. Z-Kalk – vehesse át.