Page 1 Page 12 Page: search for: Page 14 Page 16
Adatainak multimediális használata
Az iContent.document lehetővé teszi a meglévő adatok többféle médiában való felhasználását, hogy bármely tetszőleges fajta nyomtatott és digitális dokumentumot a legkötetlenebb layout-kialakításban és a legésszerűbb módon lehessen generálni és áthelyezni a megjelenésre kerülő, tetszőleges fajta médiába.

Ez az egyedülálló termék egy teljesítőképes és rendkívül költségmegtakarító módra ad lehetőséget a meglévő adatbank-forrásokon alapuló, grafikailag szerkeszthető nyomtatványok elkészítéséhez, és adott esetben gond nélkül beépül az osztrák építőanyagkereskedelemben piacvezető iContent.commerce-rendszerek aktuális verziójába.

Nemcsak az adabankon alapuló nyomtatványokat lehet nagy példányszámban költségmegtakarító módon előállítani, hanem a vevőreszabott, egyedileg összeállított árlistákat is, vagy egyéb más nyomtatványokat egyenként vagy kispéldányszámban, offszet vagy digitális nyomtatásban, PDF formátumban vagy CD-ROM-on.

Nagy előnye a teljes grafikai layout-szerkeszthetőség mellett a rendkívül hatékony használhatóság, teljesítőképesség és individualizálható verzió, emellett támogatja a legkülönfélébb médiatípusok kiadását és a legkülönfélébb adatforrásoknak és a saját számítógépes adatainak (adott esetben akár egyidejű) felhasználását.
A nyomtatási és online-rendszer integrálása: www.waelderhaus.at
Nyomtatott és weboldalon szereplő árkatalógusok
Szeretne vevőinek/ügyfeleinek egy átfogó és informatív termékkézikönyvet nyújtani, valamint lehetővé tenni a vevői számára, hogy a rájuk vonatkozó kondíciókat online lehívhassák?

Vagy szeretne rövidre fogott, áttekinthető és az egyes vevői által igényelt termékcsoportok szerinti, egyedi és kívánságnak megfelelő árlistákat nyomtatni, az aktuális egyedi kondíciókkal, és - ha igény van rá - letölhető PDF formátumban is?

Az iContent.document a vevőszolgálat különböző módját támogatja. Egy áttekinthető, webalapú felületen határozhatja meg a dokumentumokat, a saját vevői igényeinek megfelelően, és mindig a megfelelő formátumban adhatja ki őket.
Tetszőleges adaforrás
Az iContent.document gond nélkül felhasználja a weboldalán és a saját számítógépes rendszerében vagy az ipari adatállományban szereplő adatokat, vagy bármely más adatforrásét. Amit egyszer már regisztrált, azt bármikor és bármilyen médiumhoz újra felhasználhatja.