Page 1 Page 14 Page: search for: Page 16 Page 16
interchange - többoldalú kommunikáció egyetlen rendszeren keresztül
bizonylatok elektronikus
adatcseréje és EDIFACT
Az inndata interchange lehetővé teszi Önnek, hogy a számlázás és a rendelések elektronikus lebonyolítása az árugazdálkodási rendszerében egyszerűen és gyorsan működjön.

Emellett még az sem játszik szerepet, hogy Ön melyik árugazdálkodási rendszert alkalmazza, hiszen az inndata interchange bármely használatos szoftverrel kompatibilis.

Minden használatos szoftverrendszer képes a megrendeléseket és a számlákat adatfájlként exportálni, vagy azokat adatfájlokból importálni. Az inndata interchange különösen arra lett kifejlesztve, hogy ne csak megértse, de magától elő is állíthassa az Ön szoftverének tetszőleges formátumait.

Ez biztosítja, hogy az inndata interchange nem csupán az Ön szoftverrendszerével, hanem az üzlettársai rendszereivel is probléma nélkül együttműködik.
A hálózatban - nem gond!
Az inndata interchange felhasználása arra, hogy a bizonylatok adatcseréjét Ön és üzlettársai között lebonyolítsa, nem fogja nagy kihívás elé állítani a számítógépes osztályát.

Az inndata interchange bármelyik, az Ön hálózatához csatlakoztatott számítógépen működik, és nem igényel semmilyen biztonsági beállítást, vagy a hálózata felépítéséhez való hozzáigazítást.

A kommunikáció zárolt módon történik a Port 80-on keresztül
inndata interchange: Támogat minden szabványt
Az inndata interchange lehetővé teszi a bizonylatok automatikus cseréjét Ön és az üzlettársai között, számítógépes rendszere bármely bizonylat-típusáról legyen is szó.

Emellett inndata interchange bármely tetszés szerinti számítógépes rendszerbe beépíthető, de egyéb kommunikációs szabványokkal - pl. AS2 - is gond nélkül együttműködik.

Az inndata interchange többek között a következő szabványokat támogatja:

- XML
- BMECat
- CSV
- EDIFACT
- PRICAT
- DATANORM
- OpenTRANS
- AS2
Az inndata interchange installálása és parametrizálása után már nem kell többé a programmal foglalkoznia.

interchange feltűnés nélkül végzi a dolgát a háttérben, és feldolgozza a kimenő és bejövő bizonylatokat, valamint feljegyzi a műveleteket.

Kezelési műveletekre csak akkor van szükség, ha egy új üzlettársának szintén az interchange segítségével szeretné eljuttani az elektronikus bizonylatokat.

De még ebben az esetben sincs szükség sok tennivalóra. Önnek csak meg kell határoznia a továbbítandó bizonylatok típusát, valamint az új üzlettárs várható adattároló helyét az Ön számítógépes rendszerében, és már indulhat is a kommunikáció.