impresszum

Az inndata Datentechnik GmbH rendszerfejlesztő cég Innsbruckban egy teljesítőképes számítóközpontot és egy nyílt ipari adatállományt működtet.

Az építőanyag-kereskedelem számára hasznos e-Commerce-rendszereken kívül inndata és interchange egy innovatív megoldást fejlesztett ki és működtet a vállalatok közti információcsere és EDIFACT céljából.
 
A weboldalt működteti:

inndata Data GmbH,
Amraserstraße 25
A-6020 Innsbruck
http://www.inndata.at/
info@eurobau.com
 
Telefon: +43 (0) 512/362233
Fax: +43 (0) 512/362233-9

Regisztrációs szám 198640v e LG Innsbruck
 

UID: ATU50193909, DVR: 4012442

CEO: Bmstr. Ing Otto Handle

További információkért itt kattintson !

 
Az adatok részben az európai építési információs rendszerből származnak http://www.eurobau.com/
Ezenfelül a honlap tartalmaz egyéb, különféle forrásokból származó adatokat is, melyekért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Különösen azokért az adatokért nem vállalunk felelősséget, melyek az általálunk működtetett szervertől eltérő forrásokból származnak (lásd a http://www.inndata.at/ listáját), függetlelül attól, hogy csupán linkekben szerepelnek, vagy direkt szerepelnek a weboldalon.

Felelősségelhárítás:
E honlapon közreadott tájékoztatás esetles hibái vagy hiányosságai tekintetében semmilyen felelősséget nem vállalunk. Amennyiben hibás vagy hiányos információkat talál, tájékoztasson minket. Igyekszünk majd a lehető leggyorsabban kijavítani őket.

Nyelvek:
Ez a honlap részben gépileg vagy kézileg lett lefordítva. A tartalom helyességéért és felhasználhatóságáért nem vállalunk felelősséget. Ha valami nem egyértelmű, használja fel a www.eurobau.com honlapon található eredeti információkat, vagy forduljon hozzánk telefonon.