Page 1 Page 2 Page: search for: Page 4 Page 16
Az összes információ, ami az építéssel kapcsolatos

Az európai építési információs rendszerben szereplő információk értékes segítséget nyújtanak mind a tervezők, mind pedig a kivitelezők naponkénti munkájához.

A gyors és egyszerű hozzáférés a termék- és adatbankok átfogó információs anyagához megkönnyíti a munkáját és feleslegessé teszi Önnek a nehezen kezelhető építési katalógusok nyomtatását.
keresést a saját anyanyelvén
Az építőanyagokat és egyéb információkat a saját anyanyelvén keresheti. Egész egyszerűen adja be a rendszerbe a keresést a saját anyanyelvén!

Emellett szükség esetén más országokból való termékajánlatokat is kereshet!
euroBAU nemzetközi
A www.euroBAU.com oldalán szereplő információs anyagot, mely az elmúlt években csak német nyelven állt rendelkezésre, a nagy kereslet miatt most már hét további európai nyelven is felkínáljuk.

A standard építőanyag-osztályozás mellett az építőanyag-adatbank részei szakemberek által lettek lefordítva az adott anyanyelvre, hogy garantálhassuk az eredmények pontosságát.
www.euroEpites.hu
Az Ön információs fóruma
Mind DVD-n, mind pedig az interneten megtalálhatja a következő, nagy aktualitású információkat

- több tízezer oldal építőanyaginfó
- tervező- és iparos jegyzékek
- általános többnyelvű
- építőanyag-osztályozás
- teljesítménylisták szövegei
- építési normák jegyzéke
- virtuális építési software Vásár
- CAD-részletek
- szakinformációk és szakkönyvtár
- aktuális hírek az építési szakmáról
- és építési jogról
Építési jog és normák
Itt találhatja meg Ausztria és az egyes tartományok összes lényeges építőipari jogi normáját teljes szövegében.

Egy kb. 5000 lényeges osztrák és sok, már érvénybe lépett európai norma jegyzéke teszi Önnek teljessé az információforrásokat.

Az adatbázist egy építésjogi szakértő bevonásával, valamint az osztrák szabványosítási intézettel együttműködve folyamatosan aktualizáljuk és átdolgozzuk.

Szövetségi tartományok, törvények, bekezdések, paragrafusok szerint rendezve számos törvény szövege áll az Ön rendelkezésére az építkezés témájában.