Page 1 Page 9 Page: search for: Page 11 Page 16

Mag. W. Lell
üzletvezető
Dach und Wand, Achau
A több mint 2500 igényes ipari ügyfél mindennapos kiszolgálása sokat követel egy vevőorientált online rendszertől, nem is szólva a saját számítógépes rendszer integrálásáról.

Az iContent.commerce problémamentesen integrálódik a saját rendszerkörnyezetbe, és lehetővé teszi a hatékony információáramlást az árképzéstől az árajánlatig, és az online-megrendeléstől egészen a megbízás elfogadásáig és elvégzéséig a saját számítógépes rendszerben.

A rendszer folyamatos aktualizálása és a problémamentes update-ek biztosítják, hogy a vevő-weblapunk technikailag naprakész maradjon, és hogy optimálisan kielégítse vevőink igényeit.

http://www.dachundwand.at
Egyedi vevő-árlisták és privát vagy ipari online-megrendelések
Az eCommerce - az iContent.cms-rendszerek kibővítése lehetővé teszi Önnek a privát és ipari vevőinek az interneten keresztüli, egyedi és lehető legjobb kiszolgálását.

Az iContent.commerce természetesen támogat minden olyan fontos funkciót, melyet egy kíváló minőségű online bevásárlórendszertől el lehet várni.

Ezenkívül vevőre szabottan alakíthatja a rendszert, sőt még a vevők munkatársainak az egyedi igényeit is figyelembe tudja venni.

A vevőcsoportjaihoz vagy egyedi vevőihez tartozó ártípusokat a rendszer közvetlenül átveszi az Ön számítógépes rendszeréből, ugyanígy az árukészlet kialakítását is.
De az iContent.commerce még ennél is tovább megy. A vevői maguk határozhatják meg a standard áruválasztékot, akár egyedi módon vagy automatikusan az eddigi megrendelések alapján összeállítva. Ögy a vevő csak azokat az árucikkeket látja a képernyőjén, melyekre mindig szüksége van.

Korábbi igényléseket vagy megrendeléseket is gond nélkül át lehet venni az aktuális bevásárló kosárba.
Szállítólevelek és számlák
Az iContent.commerce befogadja az Ön archiváló szoftverét is.

Ezáltal vevői könnyedén lehívhatják az eredeti, beszkennelt és aláírt szállítóleveleket és számlákat.
Privát és ipari vevőkiszolgálás: www.sankt-urban.at
Néhány minta projektek: