Page 1 Page 11 Page: search for: Page 13 Page 16

Kommerzialrat
Anton Reithner
üzletvezető
ARDEX Baustoff GmbH,
Loosdorf
A vevőink érdekében végzett folyamatos termékmegújítás nagymértékben lerövidíti a termékfejlesztés és a termékbeveztés közötti időt.

Jelenlétünk számos európai államban, Törökországban és Oroszországban annak a feltétele, hogy az értékesítésben alkalmazott aktuális médiák minden országban, nyelven és írásmóddal gyorsan hozzáférhetők legyenek.

Ebben nagy segítséget jelent, hogy az ipari adatállományok törzsadatbankja és az iContent.document által gyorsan és rugalmasan állíthatjuk elő értékesítési médiáinkat.

www.ardex.at
Áruválasztékot bemutató katalógusok

Egy fontos célja rendszerünknek és szolgáltatásainknak a központi, kevés karbantartást igénylő adatkezelés és az adatok lehető legtöbb fajta felhasználási módja.

Az iContent.document által az iContent-Online-rendszerek olyan kiegészítője áll a rendelkezésére, mellyel kedvező áron, gyorsan és - nem utolsó sorban - minimális hibalehetőséggel állíthatja elő az áruválasztékot bemutató, nyomtatott katalógusokat és egyéb nyomtatványokat a meglévő adatbankok felhasználásával.

Már nem kell vesződnie azzal, hogy katalógusait oldalról oldalra, cikkről cikkre állítsa össze DTP-programokban.
Ehelyett csak a katalógusa felépítését és layout-ját kell meghatároznia, valamint a kívánt adatbank-forrásanyagokat és azok elhelyezését.

Ezekből a definíciókból, az Ön árugazdálkodási rendszerével összefüggésben az iContent.document képes az egész dokumentumot levezetni, és teljesen kész állapotban, valamint különféle formátumokban az Ön rendelkezésére bocsátani.
Alkalmazkodóképes nyomtatás és multimediális kialakítás

Ön megkapja a nyomtatásra előkészített fájlokat, melyekben minden nehézség nélkül átfogó változtatásokat hajthat végre, egészen a tényleges nyomtatás megkezdéséig.

Egy új színterv? Újonnan kalkulált árak, 500 oldalon? Megváltozott a csoportstruktúra az árengedményeknél? Vagy be kellene fűzni egy újabb oldalt a 359. oldalon?

A kívánt kialakítások, melyek kézi szerkesztéssel több napot is igénybe vennének, az iContent.document segítségével gond nélkül végezhetők el akár közvetlenül a nyomtatás megkezdése előtt is.

Az elkészült anyagot közvetlenül ki lehet nyomtatni. De sok egyéb formátumban különféle feladatokhoz is felhasználhatók:

- PDF-fájlok
- HTML az online-rendszeréhez
- Integrálás a saját eCommerce-rendszerébe
- Lapozható katalógusok Flash-rendszerekben
- inDesign(R) további átdolgozáshoz
- és még sok egyéb
Az iContent.document segítségével készültek...a füzet is, melyet a kezében tart!
Néhány minta projektek: