Page 1 Page 13 Page: search for: Page 15 Page 16


Siegfried Egger
üzletvezető
ÖBAU Egger, Klagenfurt
Az építési áruházunk vásárlói hasznot merítenek abból, hogy egyszerű módon hozzájuthatnak bónuszpontjaikhoz az építési áruház termináljainál.

A vevőkártyás vásárlók az internetes rendszerünkön keresztül is használhatják a funkciók legtöbbjét és emellett még sok érdekes információt is letölthetnek.

Telephelyeinknek a különböző árugazdálkodási rendszerekkel való összeköttetését folyamatos üzemi működés mellett is gond nélkül össze tudtuk hangolni az új ERP-szoftverünkkel.

www.oebauegger.at
A vevő-jóváírások kinyomtatása, a személyes követelések kimutatása, és a bónuszismertetők megmutatása egy könnyen használható kezelési felületen folyik.

Az igényelt adatok közvetlenül az Ön árugazdálkodási rendszeréből származnak, és így mindig aktuálisak.

Ezáltal egy kevés költségráfordítással járó eszköz áll a rendelkezésére, melyet a vevőszolgálatához használhat.
vevőkártyás terminálok
Az iPoint vevőkártyás terminálok különféle - például felállítható és felfüggeszthető - formában is rendelkezésre állnak, és a szabványszerű Barcode-olvasó mellett még egyéb vevőkártya-leolvasó készülékekkel is elláthatók.

A szoftver mind az Ön Layout-beállításaihoz, mind pedig a rendelkezésre álló készülékekhez alkalmazkodik, és lehetővé teszi, hogy a vásárlói bármelyik funkciót gond nélkül használhassák.

A rendszer - igény szerint - számos lehetséges funkciót bocsát vásárlói rendelkezésére, mint például:

- termékismertetők
- árlekérdezés (scanner-rel)
- reklámtájékoztatók
- polcok árubeosztása (hol van...)
- termékvideók
- vevőkártyás pontok kimutatása
- bónuszjóváírások lehívása
- nyereményjátékok
Az inndata iPoint – miként az inndata-tól származó összes többi rendszer is – magától értetődően kompatibilis az összes használatos árugazdálkodási rendszerrel, és közvetlenül az ipari adatállomány termékadatbankjait használja fel.

iPoint emellett képes az iContent-család integrálásával az összes vevőkártyás-funkciót rendelkezésre bocsátani az interneten keresztül.

A rendszer tetszés szerint bővíthető, és többek között egy olyan funkcióval is rendelkezik, mely a kölcsönzött gépek könyvelésére és adminisztrációjára szolgál a vevőkártyás ügyfelek számára.
Vevőkártyák
Az iPoint vevőkártyás terminálok lehetővé teszik Önnek, hogy optimális szolgáltatást nyújtson a vevőkártyák tulajdonosainak.
iPoint-Terminálok és online-megoldások a vevőkártyákhoz
Néhány minta projektek: